Iedereen verdient een persoonlijke uitvaart

Het uitvoeren van persoonlijke wensen, dat is in het kort gezegd ons motto bij het verzorgen van een uitvaart. Ieder mensenleven verdient het immers om er op een waardige manier afscheid van te nemen. En een ieder wil dat op zijn eigen manier. Het vertalen van uw wensen maar maatwerk is ons doel.

Jarenlang rustte op uitvaarten een taboe. Er werd weinig over gesproken en het vastleggen van eigen wensen kwam al helemaal niet aan de orde. Maar de tijden zijn veranderd. Het besef dat elk leven eindig is, is niet meer onbespreekbaar. Juist omdat ieder mens uniek is, verdient ieder mens een persoonlijke uitvaart. Hiertoe zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Wij zijn een kleinschalige familieonderneming met een ervaring van ruim 70 jaar en dat geeft u de zekerheid van zeer persoonlijke aandacht. Bij ons is dan ook geen enkele uitvaart standaard. Wij streven naar uitvaarten waar de eigen wensen optimaal in vervulling gaan.

In ons uitvaartcentrum aan de Tongerseweg tegenover de Theresiakerk beschikken wij over twee moderne rouwkamers, ruim van opzet in frisse zelfs enigszins gewaagde kleuren combinaties. Door het natuurlijke daglicht en de inrichting kunt u spreken van een externe huiskamer waar de mogelijkheid bestaat om geheel volgens uw eigen wensen op te baren, bijvoorbeeld op een van luxe stoffering voorzien koelbed zonder kist, of het laten spelen van uw eigen muziek. Naast de rouwkamers voor de opbaring is er een ontvangstruimte, deze ruimtes kunnen samen open gezet worden zodat er een aula ruimte ontstaat waar een afscheidsplechtigheid gehouden kan worden voorafgaand aan de begrafenis of crematie voor ongeveer 50-70 personen. Daarnaast  beheren wij het mortuarium van het academisch ziekenhuis Maastricht.