Ieder mens verdient een persoonlijke uitvaart

Walpot Uitvaartzorg is al drie generaties een begrip in de regio Eijsden en omgeving. Uw wensen met betrekking tot een begrafenis of crematie zijn bij ons in goede handen, ongeacht waar u verzekerd bent of waar u woont. Rond het overlijden van een dierbare maken de nabestaanden een emotionele periode door. In het ideale geval liggen de wensen van de overledene vast en weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Toch blijft het een zware tijd en is het belangrijk dat de uitvaart naar tevredenheid verloopt. Walpot Uitvaartzorg kan u met raad en daad ter zijde staan bij het maken van de juiste keuzes.
Sinds de opening van het crematorium in december 2007 kunnen wij optimale dienstverlening aan onze cliënten garanderen. Zo is er bij crematie in Walpot Crematorium standaard een uur de tijd om afscheid te nemen, bestaat de mogelijkheid om een avondcrematie te houden en is er alle ruimte om de uitvaart een persoonlijke noot te geven.

Kan niet, bestaat niet, is ons motto.

De gunstige ligging in het natuurgebied aan de rand van Eijsden, vlakbij de oprit naar de A2 is voor veel nabestaanden een prettig alternatief gebleken voor een vaak lange of ongemakkelijke autorit.

Heeft u vragen over Walpot Uitvaartzorg, of over het thema uitvaart in het algemeen? Wij staan u graag te woord.
Bel 0031 43 409 1244 of mail naar info@walpot.net.